Contacteer Improfiel

Neem contact op met Improfiel als je op zoek bent naar een ervaren improvisatietheatergezelschap om je verjaardagsfeest, teambuilding of bedrijfsevenement een komische touch te geven met een optreden improvisatietheater. Misschien wil je zelfs eens improvisatietheater proberen met jouw team of groep? Improfiel biedt workshops aan, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We leren je niet alleen de kneepjes van het vak, maar zorgen ook voor een veilige en gezellige sfeer. Een workshop improvisatie door Improfiel richt zich op ontspanning, leren en vooral lachen.

En wat ook belangrijk is: bij impro kun je niets fout doen. Alles kan en alles mag! Zeg gewoon ‘ja’ op alles wat je medespelers aanbieden en sta versteld van het resultaat. Improviseren heeft vele voordelen voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Creativiteit, inlevingsvermogen, oprecht luisteren, focussen, vertrouwen, samenwerken, spontaan handelen, … het zijn allemaal vaardigheden die je tijdens het improviseren inzet.

Contacteer Improfiel

IMPROFIEL improvisatietheater
Diestsesteenweg 537
3010 Kessel-Lo
België

Heb je nog vragen voor ons die onbeantwoord zijn gebleven na het bezoeken van de website? Aarzel dan niet om ons te contacteren via ons formulier.

Graag nog wat meer lezen over impro? https://nl.wikipedia.org/wiki/Improvisatietheater