Boek Improfiel

Boek Improfiel voor optredens en workshops. De workshops ‘Leren improviseren’ zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Leer zelf de kneepjes van het vak en beleef een ontspannende avond of middag met jouw team of groep.

Voor de optredens heeft Improfiel verschillende formats in de portfolio. Een klassieke formule bestaat uit korte geïmproviseerde scènes en duurt 1,5 tot 2 uur. Improfiel heeft ook de volgende concepten die kunnen worden gespeeld:

  • Tweedehandstheater: een stevig en hilarisch stuk improvisatietheater dat speciaal is ontwikkeld om te spelen in kringwinkels en tweedehandszaken. Het maakt optimaal gebruik van meubels, gebruiksvoorwerpen, sierstukken,… uit de winkel. De improvisatoren gaan op basis van suggesties van het publiek op zoek naar het verhaal dat de voorwerpen in zich dragen, uit hun ‘eerste leven’,…

  • Songprov: Songprov is een kruisbestuiving tussen zangers/muzikanten en improvisatietheater. De performers inspireren elkaar live op het podium. Wat is er nodig? Een live-band en onze groep waardoor muziek en improvisatietheater elkaar beïnvloeden op het podium.

  • Onuitgegeven: Improfiel duikt in de wereld van boeken. Boeken hebben geen geheimen meer en worden de inspiratie van de spelers. Een achterflap, een korte inhoud, een prent,… alles komt tot leven. Dit concept kan gespeeld worden in bibliotheken maar eigenlijk overal waar er boeken voorhanden zijn.

  • Improfiel goes Wet (de boot): hoe overleven vier drenkelingen in een reddingssloep? Titanic vervalt in het niets bij de Boot! Je ziet de spelers spartelen, hun leven flitst voorbij, er komen flashbacks,… en het publiek beleeft het allemaal live.

Heb je een eigen voorstel of wil je iets anders proberen, of wil je al onze formats door elkaar gemixt? Doe een voorstel en we bekijken wat haalbaar is. Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Boek Improfiel voor een onvergetelijke ervaring

Wil je graag een optreden boeken of misschien een workshop organiseren voor jouw team, groep of familie? Laat het ons weten!