Foto Stijn Ombelets

Stijn Ombelets

Van Kingston tot de Kempen: een hele jukebox aan regionale accenten. Zelfs als hij dat wil, staan zijn gelaatsspieren geen minuut stil. Zielig, zeurend en zingend, het zit allemaal in zijn arsenaal #swaar

Foto Goedele

Goedele Miseur

Van superseuten tot pekelteven, haar lijflied werd door Dalida geschreven. Parole parole parole parole parole, encore des paroles que tu sèmes au vent.

Foto Pieter Schrooten

Pieter Schrooten

Van Jan Met De Pet tot Directeur Generaal, alles-in-één bespeelt hij de gevoelige snaar. En met zo’n zangtalent (o ironie) brengt hij u tot tranen toe in vervoering!

Foto Sharmila Madhvani

Sharmila Madhvani

Exotisch warmbloedig type, gespecialiseerd in diva- en Marinaperformances, doet publiek ineenkrimpen met onverwachte krakende knieënact.

Foto Iwein

Iwein Speelman

Gepatenteerde multi-player. Indrukwekkend in hond-bijt-hond scènes. Drager van indrukwekkende verzameling ‘foute’ herenhemden. Wil vooral niet viriel overkomen.

Foto Jelle

Jelle De Borger

Oscargenomineerd voor de meest onopvallende rollen. Drama in een handomdraai. Jelle is en blijft wereldberoemd, vooral in de Kempen.

Foto Petra

Petra Denayer

Frisgroen talentvol plantje uit de Improfiel-potgrond. Rilatine helpt nauwelijks bij haar hyper-typetjes. Beseft meestal pas na het applaus welke rol ze speelde. So what?

Foto Line

Line Van Riel

Witte en zwarte toetsen hebben geen geheimen voor dit muzikaal talent. Roland is haar vriend … op het podium weliswaar. Let op wanneer ze mee op scène springt want u wordt onmiddellijk fan.

Foto Bert

Bert Van den Broeck

Dit tam exemplaar uit de berenfamilie kan zelfs als ‘lief’ beschouwd worden. Probeert vooral niet als Tom Lanoye te klinken. Plakt in alle omstandigheden, ook op een laat uur in een café bijvoorbeeld.

Foto Marcel

Marcel Den Broeder

Deze trendy jongeheer met wortels bij onze oranje buren draagt met trots het juk der Hollandse vooroordelen. ‘Nou’ op een podium uitspreken doe je niet ongestraft. Zijn gemixt gij-jij-gebruik verraadt zijn assimilatie-drang. Geniet van dit lekker getrimd mouwloos onderhemdje.

Foto Steven

Steven Vleminckx

Allrounder, decennia in concurrentie met JM Pfaff voor dé echte drager van het pseudoniem ‘el sympatico’. Het applaus ontvangen? Iemand moet het doen.

Foto Lieve D'Haese

Lieve D'Haese

Jong geweld, nieuwste aanwinst. Solozingen, meswerpen, twerken of overslaande keelklanken produceren? Just do it, is haar motto.